Hallivuorot kevätkaudella 2016

Seuran vuorot Leppävaaran uimahallissa alkavat tämän viikon lauantaina 2.1.2016 klo 20:00-21:00. Kokoonnumme klo 19:50 Uimahallin sisäänkäynnin eteen, josta siirrymme yhtenä ryhmänä sisälle.

Seuran toinen hallivuoro on sunnuntaina 3.1.2016 klo 18:30-20:00 isosassa altaassa ja 20:00-22:00 hyppyaltaassa. Kokoonnumme klo 18:20 uimahallin siisään käynnin eteen. Lisäksi samasta paikasta ollaan päästämässä sisälle klo 19:50, mikäli joku haluaa tulla vasta myöhäisemmälle osiolle hyppyaltaaseen. Norppien harjoitukset alkavat vasta seuraalla viikolla, joten myös tuo aikaisempi vuoro isossa altaassa on kaikkien käytössä. Isosta altaasta meille on varattu 3 kaistaa (ratanumerot 1-3).

Alkuun laitteilla sukeltaminen ei ole mahdollista, koska käytössämme olevaan hyppyaltaaseen tulevia suojamattoja ei ole vielä hankittu. Kaupunki hankkiin matot ja ne tulevat käyttöön kevään aikana.

Rajoituksia altaankäytölle:
Pohjasuojattomien pullojen käyttö tulee olemaan kielletty. Sama koskee myös irrallisia pinnoittamattomia lyijypainoja. Pinnoittamattomat painot tulee olla taskullisessa painovyössä, tai liivin taskuissa. Ylipäätään kaikenlaisten irrallisten pinnoittamattomien metalliosien tuominen altaaseen on ehdottomasti kielletty. Syynä näihin rajoituksiin on altaan teräksinen pinta, joka on varsin altis korroosiolle joutuessaan kosketuksiin muiden metallien kanssa, sekä naarmuuntuessaan.