Inkoon sukellus viikonloppu la 17.9 - su 18.9.2016

Seuran jäsen (Mikko)on luvannut saaressa sijaitsevan kesämökkinsä käyttöön seuran syysleirille la 17.9- su 18.9.2016. Leiriläiset voivat tulla autolla Inkoon kalasatamaan, mistä seuran vene Huru noutaisi leiriläiset lauantai-aamuna klo 9 saareen. Leirille mukaan mahtuu sen verran kuin Huruun mahtuu sukeltajia (8-10) ja 3 henkilöä Mikon veneeseen (Mikon lisäksi) eli yhteensä maksimissaan 12 henkilöä. 

Sukelluspäiviä olisivat lauantai ja sunnuntai ja sukellukset venesukelluksia lähialueen kohteilla (paljon hylkyjä). Yleinen piirre on kuitenkin sameahko vesi tuulelta suojaisissa paikoissa ja ehkä ikävä aallokko kirkkaissa vesissä avonaisilla paikoilla eli ei ehkä kaikkein parhaat sukellusmestat, mutta missä päin niitä Suomesta varmuudella löytyy ;) Sukellusolosuhteiden takia mieluiten vähintään AOWD-luokitus.

Vielä ei ole varmuutta kipparista/kippareista eli jos sinulla on mahdollisuus läheteä ajamaan Hurua Inkooseen ja toimia viikonloppu kipparina, niin ilmoita itsestäsi pikemmiten. Ilmahuolto ym. saadaan näillä näkymin järkättyä leiriläisille.

Snäckhamnissa (Mikon paikan nimi) tarjotaan näillä näkymin lauantaina aamupala, jonkinlaiset eväät sukelluksille, la iltana tukeva illallinen, sunnuntaina aamupala ja lounas sukellusten jälkeen. Mukaan omat juomat, paitsi mehu ja maito. Lauantaina paikan päällä on myös mahdollisuus saunoa.

Majoitus tapahtuisi lämmitetyissä mökeissä ja ruokailut päätalossa. Leiriläiset pääsevät auttamaan saunan lämmittämisessä, tiskauksissa (on tiskikone sitä varten), tavaroiden siirtelyssä, ruuan laitossa ja siivoamaan jälkensä ym. eli ei ihan täysihoitoa ole luvassa. Mukaan oma pyyhe, lakanat ja tyynyliina tai makuupussi ja lakana. 

Kustannukset muodostuisivat ruokailuista, dieselistä, mahdollisista lämmityskustannuksista ym. pienestä. Arvioina on n. 10 hengelle kaiken tulevan talon osalta katetuksi 50 €:lla + ja ruuat sitten erikseen. Tämän päälle HURUn polttoaine- ja ilmatäyttöjen kulut. 

Ilmoittautumiset tapahtumavastaavalle, tai fb-tapahtumaan.